Suplimentarea comună

suplimentarea - Traduction française – Linguee

Primăria Vatra Dornei a suplimentat cu Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a declarat că deliberativul local a aprobat în ultima şedinţă, desfăşurată telefonic, prin rectificare bugetară, suplimentarea fondurilor alocate Spitalului Municipal Vatra Dornei. Ilie Boncheş a subliniat că după această rectificare, suma totală suplimentarea comună spitalului municipal se ridică la Suplimentarea comună a precizat că fondurile sunt alocate atât pentru cheltuieli de dezvoltare, cât şi pentru dotarea spitalului.

suplimentarea comună dislocarea leziunilor la umăr

Boncheş a amintit că în ultima şedinţă a Consiliului Local Vatra Dornei a fost majorat şi cuantumul chiriei lunare care este acordată medicilor, de la la 1. Pe de altă parte, primarul din Vatra Dornei a suplimentarea comună un apel către locuitorii municipiului să aducă la cunoştinţa primăriei numele şi adresele persoanelor singure, fără aparţinători şi cu vârsta de peste 65 de ani, care se pot afla în situaţie de risc datorită expunerii lor în afara locuinţei şi care necesită sprijin din partea autorităţilor locale.

suplimentarea comună

Suplimentarea comună de telefon disponibile sunt Serviciile de Asistenţă Socială şi Salvamont, aflate în subordinea primarului Ilie Boncheş, vor oferi un suport constant tuturor acestor persoane. În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei a suplimentat cu Vizualizări articol:

simptom de cancer al durerii articulare

Interesantarticole