Cos de cumparaturi

0 Articol(e)  - 0 RON
Cosul de cumparaturi este gol!

             

1. Retur

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate la distanta se pot returna in urmatoarele conditii:

·         Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat.

·         Ambalajului produsului trebuie sa fie intact.

·         Returul se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului.

·         Factura, certificatul de garantie (daca este cazul) cat si orice alte documente aferente, trebuie sa insoteasca produsul returnat.

Ruturul se poate face fara invocarea vreunui motiv si fara a se percepe penalitati. Este necesara anuntarea intentiei de retur trimitand un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Taxa afererenta returului va fi suportata in intregime de client; produsul poate fi returnat prin Posta Romana sau prin orice furnizor de curierat rapid.

Coletul nu trebuie sa aibe valoare ramburs.


 2. Inlocuire/ schimbare a produsului returnat

In cazul in care se doreste inlocuirea produsului returnat (pe marime/ culoare diferita) sau schimbarea cu un altul (de acelasi pret), se va face comanda pentru noul produs direct pe site, cu mentiunea “Retur cu inlocuire/ schimbare de produs” – in campul asignat comentariilor de la Pasul 4: Metoda Livrare, din procesul de comandare a produselor.

Noul produs selectat va fi astfel rezervat pentru dumneavoastra si expediat de indata ce se primeste returul, si putem confirma ca produsul initial este in aceeasi stare in care a fost expediat.

In cazul in care doriti restituirea contravalorii produselor returnate, Magzi.ro va asigura rambursarea integrala a valorii produsului (excluzand cheltuielile de transport pentru livrarea initiala a coletului catre dumneavoastra), in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii returului. 

Informatii necesare rambursare produs(e) returnate: Nume, Prenume, IBAN, Banca.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). 


3. Adresa pentru retur

S.C. Magzi Art SRL

Bulevardul Lacul Tei, nr 126-128, bl 17-18, sc B, ap 58, sector 2, Bucuresti

Cod Postal: 20397 


       4. Specificatii

In cazul in care produsul livrat nu corespunde cu cel comandat (marime/ culoare/ model), sau are defecte, costul returului va fi suportat de Magzi.ro.

Va rugam sa ne trimiteti mail pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in cazul in care produsul primit nu corespunde cu cel comandat sau prezinta defecte, astfel incat sa il putem schimba cu prioritate (daca acesta este inca in stoc).