Cos de cumparaturi

0 Articol(e)  - 0 RON
Cosul de cumparaturi este gol!

             

1. Utilizare website www.magzi.ro

Folosind site-ul www.magzi.ro pentru vizionare produse, plasare comenzi, creare cont utilizator, abonare newslettter etc., utilizatorul confirma ca a citit si a fost de acord cu Termenii si Conditiile afisate pe site (http://magzi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=33=217) cat si cu Politica de Confidentialitate mai jos prezentata.   

Vizitarea, utilizarea si plasarea de comenzi pe site-ul www.magzi.ro, reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la conditiile prezentate in sectiunile ce tin de Politica de Confidentialitate, Garantie si Retur, Termeni si conditii etc.


 2. Informatii prelucrare date cu caracter personal (pentru procesare comenzi)

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. Magzi Art S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Prin obiectul de activitate (comert online), S.C. Magzi Art S.R.L. prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clientii sai a datelor personale necesare executarii contractului încheiat între parti, obligandu-se a respecta dispozitiile legii 677/21 Noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. Magzi Art SRL colecteaza prin intermediul site-ului www.magzi.ro informatii in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Colectarea datelor se face:

·         Prin alegerea optiunii “Creeaza cont” (datele sunt folosite pentru a facilita procesul comenzilor viitoare, cat si pentru abonarea la newsletter).

·         Prin finalizarea unei comenzi pe site (datele sunt folosite in vederea emiterii facturii fiscale si a expedierii comenzii catre client).

*** Datele cu caracter personal inregistrate in baza de date a site-ului www.magzi.ro nu vor fi folosite cu niciun alt scop decat pentru cel pentru care au fost furnizate (cumparare produs/ livrare produs/ facilitarea comenzilor viitoare/ emitere factura fiscala/ newsletter – daca se opteaza pentru abonare).

Datele colectate de catre S.C. Magzi Art S.R.L. sunt utilizate intern de catre angajatii societatii pentru a furniza serviciul dorit de catre client (utilizator). Datele nu se vand/ inchirieaza/ imprumuta sau transfera.

Pentru executarea contractului încheiat între parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre societatea de curierat care va livra produsele, precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile online.

Prin solicitarea in scris a utilizatorului, societatea are urmatoarele obligatii:

·         Comunicarea prelucrarii sau nu, a datelor personale

·         Incetarea prelucrarii datelor personale ale utilizatorului

·         Rectificarea, actualizarea, stergerea, blocarea sau transformarea in date anonime a acelor date ce nu sunt conforme cu dispozitiile legale


3. Despre Website

Site-ul www.magzi.ro este securizat, de aceea datele personale trimise de catre utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Astfel datele obtinute de catre societate vor fi stocate în baze de date si se vor lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Site-ul www.magzi.ro este inregistrat sub numarul 0016826 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Descrierea produselor (caracteristici tehnice/ preturi) corespunde realitatii de la momentul inregistrarii lor pe site.
Utilizatorul primeste e-mailuri de la 
www.magzi.ro numai in urma selectarii optiunii “Creare cont nou” si a abonarii la newsletter.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul societatii noastre. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu S.C. Magzi Art S.R.L.

S.C. Magzi Art S.R.L. noastra isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila.