Cos de cumparaturi

0 Articol(e)  - 0 RON
Cosul de cumparaturi este gol!

             

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie si in intregime conditiile comerciale ale S.C. Magzi Art S.R.L. inainte de a plasa o comanda; vizitarea, utilizarea si plasarea de comenzi pe site-ul Magzi.ro, reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la conditiile prezentate in sectiunile ce tin de Politica de Confidentialitate, Garantie si Retur, Termeni si conditii etc.

Va recomandam sa vizionati si sectiunea de Informatii, unde puteti gasi detalii si explicatii aditionale cu privire la Plasarea Comenzilor, Plati si Livrare, Comenzi Personalizate si Contact.

In cazul in care aveti alte intrebari sau nelamuriri, ne puteti contacta la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., iar un membru al echipei noastre va va contacta in decursul aceleasi zile, in cel mai scurt timp posibil.  


Redare Produse pe site

Important: In functie de specificatiile tehnice ale monitorului pe care sunt afisate, nuantele de culoare ale produselor pot prezenta mici diferente.  

Echipa Magzi.ro face tot posibilul pentru a reda cat mai exact culorile tuturor produselor afisate pe site.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate pentru produsele in cauza.