Articulare grase. Descriere Produs

Obezitatea, pericol pentru articulatii - Farmacia Ta - Farmacia Ta

doare în interiorul articulației cotului

Descriere Produs gel masaj pentru articulatii si muschi Supramax Gel Durerea este semnalul de alarma dat de organism pentru a ne proteja impotriva miscarilor ce pot fi periculoase. Astfel, durerile de spate si articulare ne pot complica viata de zi cu zi, transformand intr-o tortura pana si cea mai mica miscare.

Adresa de e-mail a destinatarului X Supraponderalitatea si obezitatea sunt adevarate flageluri ale lumii contemporane. A avea o greutate cu mult mai mare decat cea optima, a depasi limitele normalitatii in ceea ce priveste indicele de masa corporala nu inseamna numai a avea probleme psihologice sau sociale. In fond, exista persoane supraponderale care arata exceptional si care sunt extrem de populare. Astfel, e posibil ca obezitatea si artrozele sa se intretina reciproc: artroza determina o reducere a activitatii care, la randul ei, determina un spor in greutate. Ulterior, aceasta are efecte nocive asupra articulatiilor, agravand articulare grase.

Durerile musculare afecteaza intregul sistem locomotor, care la randul sau poate produce tensiuni suplimentare avand astfel impact asupra starii generale de bine.

SUPRAMAX articulatii mobil geleste un preparat cu o formula speciala pentru articulatii si muschi, pe baza de extract de tataneasa si pantenol.

cum se utilizează gelatina în tratamentul artrozei

Durerile musculare si articulare pot fi ameliorate printr-un masaj intens si repetat. SUPRAMAX articulatii mobil gelajuta la relaxarea muschilor incordati si a articulatiilor intepenite, pastrand in acelasi timp si aspectul sanatos al pielii, gratie articulare grase sale speciale.

articulare grase

Atentionare: A nu se utiliza sub bandaj ocluziv. Evitati contactul cu ochii.

articulare grase

Produsul nu este destinat copiilor. Doar pentru uz extern.

dureri articulare și ce să facă durerea în articulațiile piciorului cauzele și tratamentul

A nu se aplica pe rani deschise sau piele iritata. Greutate neta:  ml.

Cardio Sin Impacto Progresivo - 30 min

Interesantarticole