Afine comune

Afinele de Beriu, pe pieţele de desfacere din toată Europa

afine comune articulațiile mâinilor chiar doare ce să facă

Michael Jordan a prins un pește-spadă de de kg Totul a început după afine comune o firmă din Chile a cumpărat teren, a cultivat afine, iar afacerea a mers de la an la an tot mai bine.

Emil Bîc, agricultor de profesie, este unul dintre cei care a luat imediat exemplul investitorilor străini.

afine comune dureri articulare musculare

Investiţia pentru un hectar de afini este în jur de 20 de mii de euro. Totul e să aibă răbdare, deoarece afinii, odată plantaţi, au nevoie de 3 ani pentru primul rod. La început, producţia la hectar este de tone, pentru că apoi producţia să ajungă şi la tone pe hectar.

tratament comun cu vitamine este tratată cu artrita degetelor

Tatiana Nistoresc a început să cultive afine anul trecut, iar cultura ei depăşeşte acum un hectar. Am renunţat la serviciu, la tot, pentru plantaţia asta.

  • Valea cu Afine - Culese Proaspete Zilnic - Producător Afine
  • Injecții homeopate pentru tratamentul artrozei
  • Medicamente și tratamentul artrozei

De câştigat din afacerea cu afinele au şi tinerii din comună. Angajaţi cu ziua la cules, ei pot să căştige, pentru o lună de muncă, în jur de 1.

dureri articulare locale

Numărul tot mai afine comune de agricultori care încep să investească în culturi de afine a determinat autorităţile din Beriu să organizeze aici un festival al acestor fructe. În această vară va fi cea de-a doua ediţie, la care cultivatorii îşi vor expune marfa şi vor încerca să le ofere invitaţilor o alternativă sănătoasă la petrecerile cu mici şi bere.

Reporter: Andrada Velciov.

afine comune

Interesantarticole